DFDS stopper København-Oslo midlertidigt

DFDS stopper København-Oslo midlertidigt

Lørdag 9. januar 2021 kl: 10:00


På grund af regeringens nye skærpede rejserestriktioner stopper DFDS passagersejladsen mellem København-Frederikshavn-Oslo. Det betyder, at Pearl Seaways midlertidig tages ud af drift - foreløbig til den 17. januar og besætningen sendes hjem på lønkompensationsordningen.

Regeringens nye rejserestriktioner, der fraråder alle rejser til alle verdens lande og samtidig skærper kravene for at komme ind i Danmark, fjerner grundlaget for videre sejlads på ruten.

“I forbindelse med den seneste opdatering fra den danske regering vedrørende rejse-restriktioner vil vi ikke sejle på ruten mellem København - Frederikshavn - Oslo mellem den 10. januar og til og med den 17. januar 2021. Vores næste afgang fra København vil være den 18. januar 2021,” skriver DFDS på sin hjemmeside.

Det betyder, at besætningen sendes hjem på statens lønkompensationsordning, skriver CO-Sea.dk
“Vi har forståelse for DFDS’ beslutning om oplægning af ‘Pearl Seaways’, sådan som situationen ser ud lige nu. Rederiet bekræfter, at de vil gøre brug af statens lønkompensationspakke,” siger Ole Philipsen, formand for Metal Maritime og tilføjer:

“Lønkompensationen fra staten løber foreløbigt frem til 17. januar, og vi håber, at den forlænges parallelt med evt. fortsatte restriktioner.”

Kilde: CO-Sea.dk


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark