Video

Dansker savnes fortsat efter forlis

Dansker savnes fortsat efter forlis
Det nu kæntrede uddybningsfartøj Margrethe Fighter ses her i Trelleborg Havn, hvor det nu ligger med bunden i vejret. Foto: Peter Madsen Rederi.

Torsdag 18. februar 2021 kl: 08:00


To besætningsmedlemmer blev reddet op af det iskolde vand i Trelleborg havn efter at uddybningsfartøjet Margrethe Fighter kæntrede onsdag kl. 13.30. Men det er endnu ikke lykkedes dykkere at finde det tredje besætningsmedlem fra skibet, der ligger med bunden i vejret i havnebassinet.

Dykkerarbejdet blev besværliggjort af isdannelser i havnen og redningstjenesten i Trelleborg meddelte ifølge SVT, at eftersøgningen blev afsluttet kl. 15.30 onsdag.

Alarmen gik kl. 13.40 i går eftermiddags, hvor flere mindre skibe, bl.a. redningsbåde fra Stena Line, hjalp med eftersøgningen.

Efter afslutningen af eftersøgningen meddelte redningsleder Martin Von Gertten, at “en person fortsat er savnet”.

Margrete Fighter var i gang med et uddybningsarbejde, da ulykken skete. Der er fortsat ingen oplysninger om, hvad der kan være årsag til ulykken.

”De to reddede besætningsmedlemmer var stærkt underafkølede, men ved bevidsthed, da de blev samlet op af et redningsskib”, sagde Jörgen Nilsson, CEO i Trelleborgs Hamn AB, til Maritime Danmark onsdag eftermiddag.

Skibet, der sejler under dansk flag, er ejet af Peter Madsen Rederi i Skanderborg, hvor direktør John H. Madsen i går eftermiddags bekræftede ulykken overfor Maritime Danmark.Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark