30 år uden arbejdsulykker for Esvagt skib

30 år uden arbejdsulykker for Esvagt skib
Esvagt Preserver.Foto: Esvagt

Søndag 21. februar 2021 kl: 09:00


I dag søndag den 21. februar har ’Esvagt Preserver’ gennemført 30 års arbejde uden en eneste alvorlig arbejdsulykke. Indstilling og kultur gør en afgørende forskel, skriver Esvagt. Skibet har i hele perioden arbejdet for Maersk Oil og siden Total.

Det er et markant jubilæum, Esvagt kan fejre, når standby-skibet Esvagt Preserver søndag den 21. februar runder 30 års arbejde i Nordsøen uden en eneste fraværsskade – det, der i branchen er kendt som LTI.

Skibet, som har arbejdet for Maersk Oil/Total i samtlige 30 år, tørnede første gang ud i 1991 – det var før, Danmark vandt europamesterskabet i fodbold, og mens Warszawapagten stadig fandtes, skriver Esvagt i en pressemeddelelse.

”Esvagt Preserver har igennem 30 år bevist, at en stærk sikkerhedskultur er det vigtigste element i at have en sikker arbejdsplads”, siger DCEO Kristian Ole Jakobsen, Esvagt:
”Præstationen sættes yderligere i relief af, at ’Esvagt Preserver’ har haft travlt gennem samtlige 30 år. Skibet har ikke blot opereret som standby-skib, men har alsidigt løst mange serviceopgaver knyttet til kontrakten. Et forsigtigt gæt vil være, at man har gennemført mere end 25.000 personoverførsler af vores kundes medarbejdere med vores specialdesignede FRB-både (Esvagt Fast Rescue Boats) i løbet af de 30 år – professionelt, kompetent og sikkert – hver gang!”, siger han.

Også fra kunden Total er der respekt og anerkendelse for bedriften.
”Esvagt har bevist et engagement og en dedikeret indsats 24-7-365 til at opretholde en stærk sikkerhedskultur ombord. En kultur, der sikrer, at alle går sikkert hjem til deres familier”, siger Sven Dalehaug, Head of Marine, Geomatics and Underwater ved Total:

”Præstationen er et direkte resultat af, hvad det betyder at leve og ånde for sikkerhed – hver eneste dag. Vi har en god og stærk arbejdsrelation med skibet og Esvagt, og præstationen er et bevis på, at åben dør-filosofi og god integration mellem team Esvagt og team Total leverer usædvanlige resultater”.

Gennem de sidste 30 år har omkring 100 forskellige Esvagt-medarbejdere taget en tørn på Esvagt Preserver.

Kilde: Esvagt


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark