Ny dry bulk-platform får grønt fokus

Ny dry bulk-platform får grønt fokus
BW Dry Cargo´s hidtidige chef, Christian Bonfils, skal lede ny platform. Foto: BW.

Tirsdag 6. april 2021 kl: 14:15


BW Dry og danske Weco Shipping etablerer en ny platform for tørlastskibe - Copenhagen Commercial Platform (CCP) - der vil sætte fokus på skibenes miljømæssige påvirkninger, der rates efter effektivitet og udledninger.

Den hidtidige chef for BW Dry Cargo, Christian Bonfils, skal lede den nye platform, der foreløbig har 16 skibe tilknyttet.

“Hidtil har chartere ofte valgt efter pris frem for andre faktorer, når de har chartret bulkere. Nu befinder vi os i en æra, hvor miljømæssige faktorer bliver overvejet sammen med prisen. Chartere kigger i stigende grad efter skibe, der hjælper dem med at minimere den miljømæssige påvirkning af deres forretningsaktiviteter. Derfor er ejere i stigende grad nød til at følge den grønne agenda. CCP vil hjælpe ejere og chartere med deres behov i den henseende,” udtaler Christian Bonfils.

Formanden for Weco Group, Johan Wedell-Wedellsborg, “glæder sig over at investere i et ungt, passioneret og innovativt tem, der allerede har skabt nye standarder i tørlast-segmentet”.

“En god investering handler om at matche den rigtige idé med de rigtige mennesker, og det er præcis, hvad vi ser i Copenhagen Commercial Platform.

Alle ansatte i BW Dry Cargo i Danmark bliver overført til CCP, mens BW Dry Cargo i Singapore forbliver ejere af en flåde på 17 skibe.

“Christian og hans team har drevet BW Dry bulk flåden professionelt og effektivt gennem de sidste fem år. Vi er glade for at understøtte deres ambition om at drive skibe ud over BW´s flåde og at tilbyde en tørlast-platform, der har et mere miljømæssigt fokus,” siger Andreas Sohmen-Pao, der er formand for BW Group.

Kilde: Splash


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark