Søby Værft succes: Vil ansætte ti mere

Søby Værft succes: Vil ansætte ti mere

Tirsdag 6. april 2021 kl: 15:15


Det går efter et kaotisk 2020 rigtig godt for Søby Værft, der foruden en afløser for direktør Roar Falkenberg også søger ti nye medarbejdere. Ordrebøgerne er fyldte på Ærø-værftet efter et hårdt corona-præget 2020.

“Sidste år startede vi med at have et af de bedste år, vi har haft i mange år. Så blev vi slået tilbage af corona, så meget blev udsat, men nu er vi i gang igen,” siger Roar Falkenberg, der fratræder 1. maj til Fyens.dk.

Corona-krisen betød, at værftet i fjor måtte afskedige ni medarbejdere, men nu er bøtten vendt.

“Det går bedre nu, og det er også derfor, vi ansætter folk. Nogle af dem, vi opsagde, er tilbage, mens andre har fundet noget andet,” siger Falkenberg.

Værftet har lige ansat en projektleder og søger bl.a. en kranfører og fem skibsmontører, ligesom der ventes at blive plads til to-tre nye lærlinge til sommer.

Bestyrelsen er fortsat på jagt efter en afløser til Roar Falkenberg, og indtil den pågældende er fundet, vil bestyrelsesformand Søren Andersen fungere som konstitueret direktør for værftet, der beskæftiger omkring 80 medarbejdere og omkring 60-70 gennem underleverandører.

Kilde: fyens.dk


.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark