Crystal Cruises vil lufte sit nyeste skib

Crystal Cruises vil lufte sit nyeste skib
Det bliver muligt at tage på togt til Island med Crystal Endeavour allerede i juli. Foto: Crystal Cruises.

Tirsdag 13. april 2021 kl: 11:50


Er du færdigvaccineret mod Covid-19 er der mulighed for et krydstogt til Island i juli med Crystal Cruises nyeste skib, Crystal Endeavour, der blev leveret fra MW Werften i Tyskland sidste sommer. Og de amerikanske krydstogtselskaber kan måske se frem til lettede restriktioner.

Krydstogthungrende turister få til sommer muligheden for at tage på et 10 dage langt krydstogt til Island i juli med det Genting Hong Kong ejede Crystal Cruises. Som landet ligger lige nu er det en af af de få muligheder på grund af USA´s fortsatte restriktioner.

Men de kan muligvis blive lempet hurtigere end tidligere frygtet, skal man tro USA´s transportminister, den tidligere præsidentkandidat Pete Buttigieg.

“Jeg ved, at CDC (USA´s center for sygdomskontrol og forebyggelse, red.) er håbefulde i forhold til, at mange af operatørerne kan blive i stand til at sejle fra midt på sommeren,” udtalte trafikministeren fredag.

Florida har meddelt, at staten lægger sag an mod den føderale regering i et forsøg på at få ophævet sejlforbuddet.

Om CDC løfter restriktionerne, der foreløbig er gældende til november, allerede til sommer er usikkert, men Norwegian Cruise Line, der er det tredjestørste krydstogtselskab i verden har meldt ud, at de vil starte krydstogter allerede den 4. juli - på USA´s nationaldag - trods det nuværende forbud.

Ledelsen i Crystal Cruises har tilsyneladende ikke samme planer om at udfordre de amerikanske myndigheder, men takker de islandske myndigheder for tilladelsen til at krydstogtet for det splinternye skib.

Men adgangen er altså begrænset til passagerer, der er fuldt ud vaccineret senest 14 dage inden, de går om bord på skibet, ligesom kapaciteten vil være begrænset.

Kilde: TradeWinds.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark