Lær mere om bæredygtige teknologier

Lær mere om bæredygtige teknologier

Mandag 11. oktober 2021 kl: 15:02


Danske Maritime, der er brancheorganisation for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe, har hævet barren og lanceret et nyt formaet: Maritim Analyse - hvor ledende medarbejdere i organisationen på skift går i dybden med aktuelle emner.

Denne gang er det teknisk chef Valdemar Ehlers, der skriver om dekarbonisering, bæredygtighed og fremtidens skibe.

Bæredygtige teknologier og løsninger til skibsfarten er afgørende. Forventningerne i samfundet er høje, og både aktiviteter med direkte forbrugerkontakt og business to business aktiviteter forventes at have transparente og bæredygtige forsyningskæder.

Den maritime industri i Danmark har tidligt været opmærksom på disse forventninger og har tilpasset produktudviklingen. Men sideløbende er det centralt, at nye krav og standarder bidrager til at præcisere bæredygtigheden for et produkt, et system om bord eller et helt skib – og dermed bidrager til at trække hele udviklingen i en mere klima- og miljøvenlig retning.

Læs hele analysen på Danske Maritimes hjemmeside HER

Analysen bliver på skift forfattet af adm. direktør Jenny Braat, vicedirektør Cecilie Lykkegaard, international chef Bjarke Wiehe Bøtcher, tekniske chef Valdemar Ehlers samt juridiske chef Adam Goldschmidt.

Kilde: Danske Maritime


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark