Nyt center for erhvervsdykkeruddannelser

Nyt center for erhvervsdykkeruddannelser
Arkivfoto

Mandag 22. november 2021 kl: 16:00


MARTEC og Diving2000 går nu sammen om at skabe et nyt center for Erhvervsdykkeruddannelser. Uddannelsen finder sted hos Diving2000 i Odense, mens den maritime forankring af uddannelsen er hos MARTEC i Frederikshavn.

”Det kan se nemt ud at være erhvervsdykker, men det er krævende opgaver, der sætter helt specielle krav til viden og sikkerhed. Vores uddannelser sikrer at dykkerne har deres viden og sikkerhed på plads, når de springer i vandet for at udføre deres arbejde”, siger Jan Laurenborg Olsen fra Diving 2000.

Hos MARTEC i Frederikshavn hilser man også samarbejdet velkomment:

”Uddannelsen til erhvervsdykker er et godt supplement til vores maritime uddannelser og kurser til er-hvervslivet”, siger uddannelseschef Kenneth Kirkegaard, MARTEC.

Både MARTEC og Diving2000 har haft fokus på at skabe en uddannelse, hvor processen er lige så vigtig som resultatet. Det skal være sjovt at lære, der skal være god tid til kursisten og samtidig skal så mange dyk som muligt være i havet. Til de indendørs dyk råder Diving2000 over egne poolfaciliteter.

Kurset henvender sig til alle, som har en interesse for dykning eller som skal bruge erhvervsdykkercertifikatet i forbindelse med deres erhverv.

Det kan være marinebiologer, ingeniører eller ansatte i brandvæsenet eller beredskabsstyrelser.

Med en central placering i Odense forventer man at kunne tiltrække kursister fra hele landet. Der er plads til 6-8 deltagere på hvert hold.

Den første testuddannelse er allerede gennemført til deltagernes fulde tilfredshed.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark