Royal Arctic Line udvider direktionen

Royal Arctic Line udvider direktionen

Mandag 10. januar 2022 kl: 11:04


Bestyrelsen for Royal Arctic Line har besluttet at udvide direktionen, så hele rederiets topledelse nu får plads i direktionen. I praksis betyder det, at direktionen med virknings fra den 1. januar vokser fra de nuværende 3 til 7 medlemmer.

”Bestyrelsen traf beslutning om udvidelse af direktionen for at styrke selskabet til de fremtidige opgaver selskabet vil møde på et åbent netværk. Ledelsen forandres ikke i antal og personer, men ændringen vil have stor betydning for selskabets evne til at fortsætte den gode udvikling vi ser. Den samlede bestyrelse ser frem til at arbejde med den nye direktion”, siger Ulrik Blidorf, bestyrelsesformand i Royal Arctic Line.

De fire nye medlemmer af direktionen er:

Direktør for Skibsdrift: Anders Bay Larsen
Koncern HR Direktør: Bebiane Boye Hansen
Kommerciel Direktør: Niels Clemensen
Operationsdirektør: Ivalu Kleist

Hvortil kommer:

Økonomidrektør: Peter Christoffersen
Vicedirektør: Aviâja Lyberth Lennert
Administrerende direktør: Verner Hammeken

”Det er en rigtig god udvikling at udvide direktionen. Med den daglige ledelse i den formelle direktion har vi kontinuitet i ledelseslaget, som kan understøtte og stå på mål for det langsigtede i vore beslutninger. Vi kan bedre sikre helheden ved at fjerne et lag mellem direktion og medarbejdere, og opnå en mere effektiv gruppedynamik i direktionen, særligt når denne gruppe har så mangfoldig en sammensætning som den har, både i forhold til alder/erfaring, køn og baggrund, men også i fagområde”, siger Verner Hammeken.

Kilde: Royal Arctic Line
Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark