Rønne ansætter ny chef for krydstogt

Rønne ansætter ny chef for krydstogt

Tirsdag 11. januar 2022 kl: 10:07


Port of Roenne har ansat den 33-årige Yana Grundke fra Tyskland til at være ny Chief Business Officer for Cruise. Yana overtager ansvaret efter Niels Lundberg, der de sidste ti år har stået i spidsen for udviklingen af krydstogtsforretningen.

Siden 2015 har Yana Grundke været chef for forretningsudvikling og marketingchef for krydstogt og færger i Mukran Havn. Yana har stået for udviklingen af turismekoncepter i Rügen for krydstogt- og færgefart til havnen i Mukran og Sassnitz i samarbejde med industriaktører i Østersøen.

Yana Grundke vil fremadrettet styre udviklingen af krydstogtforretningen og repræsentere Port of Roenne A/S på det internationale krydstogtmarked.

”Vi er meget glade for, at vi har kunne tiltrække Yana Grundke til at stå for udviklingen af krydstogtturismen. I Østersøen har krydstogt et kæmpe potentiale for at vokse i de kommende år, og Bornholm har gode muligheder for at udnytte potentialet ved at være en uspoleret perle”, siger Thomas Bendtsen, adm. direktør i Port of Roenne.

Yana er allerede begyndt i jobbet og vil være bosat på Bornholm.

”Det er så nemt at forelske sig i den mest solrige del af Danmark, som har så meget at byde på. Det naturlige uspolerede miljø, fremragende lokale fødevarer og selvfølgelig de charmerende byer og fiskerlejer med deres unikke arkitektur gør Bornholm til et perfekt sted. Jeg er spændt på at fortsætte udviklingen af krydstogtmarkedet med nye kollegaer og samarbejdspartnere og sammen styrke Bornholms strategisk vigtige placering i Østersøen”, siger Yana Grundke.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark