Blue Water åbner to kontorer i Mellemøsten

Blue Water åbner to kontorer i Mellemøsten

Tirsdag 11. januar 2022 kl: 13:21


For at styrke sin globale position yderligere, opruster Blue Water nu med åbning af to nye kontorer i Mellemøsten: Irak og Saudi Arabien. Det sker efter at Blue Waters Energi Division de seneste år har udviklet sig meget positivt.

”Vi ønsker at udvide vores globale tilstedeværelse for at kunne servicere nuværende og kommende kunder på den bedst mulige måde. Vores kunder i energisegmentet opererer internationalt, og det er derfor et strategisk mål for os, at vi løbende udvikler vores organisation for at kunne leve op til efterspørgslen og forventningerne i markedet”, siger Thomas Bek, der er global direktør for Energy & Projects i Blue Water.

Traditionelt har energisektoren i Mellemøsten været fokuseret omkring olie- og gasproduktion, hvilket også i fremtiden vil være dominerende aktiviteter. Men der vil ligeledes blive investeret kraftigt i vedvarende energi, som er et område, hvor Blue Water siden 90’erne har været stærkt involveret i levering af transport og logistikløsninger.

”Vi ser betydelige synergier mellem olie/gas-sektoren og renewables-sektoren, da en del af de selskaber, der traditionelt opererer i olie/gas, viser interesse for at involvere sig indenfor vedvarende energi. Internt i Blue Water har vi derfor også de seneste år samlet vores eksperter indenfor de to sektorer i én Division – Energy & Projects. På den måde understøtter vi kundernes behov mere effektivt ved at trække på vores samlede erfaringer og kompetencer i Blue Water”, siger Thomas Bek.

Blue Water har været aktiv i Mellemøsten siden midten af 80’erne og har i dag flere kontorer i området. Kontorerne arbejder bredt indenfor for de forskellige forretningsområder, men der er især fokus på energisektoren og projekttransporter, hvor firmaet har opbygget stor erfaring med komplette project management-opgaver. Disse aktiviteter styres fra Dubai, med den regionale direktør Peter Ehrhorn i spidsen.

”Med de nye lokationer opnår vi en betydelig bedre position for at kunne levere lokal service i regionen baseret på vores internationale erfaringer - også indenfor vind- og solenergi, hvor vi oplever stigende efterspørgsel på logistikleverandører, der kan fremvise erfaringer og løsninger, der passer til de lokale forhold”, siger Peter Ehrhorn, der forventer yderligere ekspansion i Mellemøsten for Blue Water i 2022.

Blue Water har på verdensplan over 60 kontorer.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark