Molslinjen øger antallet af sommer-afgange

Molslinjen øger antallet af sommer-afgange
Express 2 bliver en hyppig gæst i havnen i Ebeltoft i 2022. Foto: Molslinjen

Onsdag 26. januar 2022 kl: 09:55


Der bliver flere muligheder for at tage turen over Kattegat til Ebeltoft til sommer, hvor Molslinjen vil vil indsætte en daglig hurtigfærge-afgang til Djurslands mest populære feriedestination, oplyser rederiet.

Molslinjen har siden 2019 skruet op for antallet af planlagte afgange fra og til Ebeltoft. Og i år sættes frekvensen yderligere op til 294 afgange mod 270 i fjor.

”Danskerne har genopdaget, hvor dejligt det er at holde ferie i Danmark, og det har været tydeligt, at de sjællandske turister har været meget glade for ruten til Mols. Derfor satser vi nu på at kunne sejle dagligt i sommerferien”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

De daglige afgange på hverdage bliver placeret i sejlplanen fra og med uge 26 til og med uge 31. Færgen vil afgå klokken 11.15 fra Ebeltoft og fra Odden klokken 09.20.

Afgangene kommer ovenpå de torsdagsafgange, som forsøgsvist blev sat ind sidste år.

“Det er dyrt at sætte færger ind, hvis der ikke er passagerer nok til hver afgang, så vi er spændte på, om hverdagssejlads i sommerferien vil fange an”, siger Jesper Skovgaard.

Kilde: Molslinjen.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark