UCL bygger nyt på Svendborg havn

UCL bygger nyt på Svendborg havn
Opførelsen af det nye SIMAC skrider hastigt frem. Nu er endnu en uddannelsesinstitution på vej. Foto: Simac.

Tirsdag 5. juli 2022 kl: 08:57


Det bliver udsigt til det sydfynske øhav for de studerende, der i fremtiden bliver uddannet på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, når et nyt campus står klar på Nordre Kaj i sommeren 2025. Institutionen skal rumme op mod 1.000 studerende.

Svendborgs borgmester vil skabe Danmarks bedste uddannelsesby i den hårde konkurrence om at kunne tiltrække de unge, skriver Fyns Amts Avis.

“Derfor tror jeg på, at det er genialt at tænke de maritime uddannelser ind med de mellemlange uddannelser, når det kommer til placering. Jeg kan virkelig godt lide idéen om, at man placerer uddannelserne ud til kajkanten. Andre steder bygger man boliger ud til kajen, men her får det, som vi skal leve af i fremtiden, en plads på første parket. På den måde markerer vi, at det skal være attraktivt, hvis man skal vinde de unges vilje til at bo her,” siger borgmester Bo Hansen.

Den nye campus på Nordre Kaj skal rumme både UCL´s nuværende uddannelser i Svendborg og en række nye. UCL vil således lave et udbud af læreruddannelsen i Svendborg ligesom også sygeplejerske-, pædagog-, lærer-, fysioterapeut- og service- og finansøkonomstuderende i fremtiden have deres daglige gang på havnen og i byen.

Kilde: Fyns Amts Avis.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark