Norden opjusterer forventningerne

Norden opjusterer forventningerne

Fredag 5. august 2022 kl: 08:00


Norden opjusterer for fjerde gang i løbet af i år sine forventninger til helårsresultatet og forventer nu en indtjening for 2022 på mellem 560-640 millioner dollar, svarende til 4,1 – 4,7 milliarder kroner, mod tidligere forventet 420-500 millioner dollar.

”Som resultat af Nordens skift i markedseksponering i Q2 fra tørlast til produkttank har rederiet været godt positioneret til at tjene på et nedadgående tørlastmarked, ved at have mere last end tonnage”, skriver Norden i en meddelelse til Fondsbørsen torsdag.

”Norden fortsætter også med at drage fordel af et exceptionelt stærkt marked for produkttank, hvor selskabet har en væsentlig markedseksponering”, hedder det videre.

”Udover at sikre os mod tab i et faldende tørlastmarked har Norden aktivt taget store mængder last ind til høje rater og drager nu fordel af efterfølgende tonnage til lavere rater”, siger Jan Rindbo, CEO for Norden.

”Dette viser styrken i vores forretningsmodel, hvor vi aktivt kan justere vores eksponering og skabe værdi i både opadgående og nedadgående markeder”, siger Jan Rindbo.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark