Hundested-Rørvig skal have ny direktør

Hundested-Rørvig skal have ny direktør
Lars Wolfgang Hansen bliver ny direktør for Hundested-Rørvig Færgefart.

Onsdag 17. august 2022 kl: 11:10


Efter en årrække som leder takker den tidligere medejer af Hundested-Rørvig Færgefart, Bo Andersen, af og overlader posten som direktør til Lars Wolfgang Hansen, der har erfaring som overfartsleder for Holbæk-Orø ruten samt fra Småøernes Færgeselskaber, hvor han er formand.

Den nu afgående overfartsleder, Bo Andersen, var sammen med Kennie Kjeldsen ejer af Hundested-Rørvig Færgefart , indtil det i februar i fjor blev købt af Samsø Linien A/S. Kennie Kjeldsen forlod rederiet i februar i år og nu fratræder Bo Andersen også færgefarten, der forbinder Nordsjælland med det store sommerhusområde i Odsherred over Isefjorden.

”Jeg er glad for, at det har været muligt at afhænde selskabet i 2021 til Samsø Linien A/S, som var og er den helt rette køber. Jeg er nu nået dertil, hvor jeg kan trække mig lidt tilbage.  Jeg ønsker selskabet og medarbejderne al muligt held og fremtidig succes med udviklingen af færgeruten,” siger Bo Andersen.

Bestyrelsesformanden for Samsø Linien A/S, John Steen-Mikkelsen takker Bo Andersen for indsatsen og glæder sig over rekrutteringen af den 57-årige Lars Wolfgang Hansen, der tiltræder 1. september.

Samsø Linien A/S drev indtil 2008 færgedrift på Samsø og ejer i dag - ud over Hundested-Rørvig Færgefarten - færgen M/F Lolland, der sejler mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland.

Kilde: Hundested-Rørvig Færgefart.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark