Semco Maritime i nyt nordisk samarbejde

Semco Maritime i nyt nordisk samarbejde

Torsdag 22. september 2022 kl: 15:13


Danske Semco Maritime og ISC Consulting er gået sammen med Inocean om at udvikle et pålideligt, omkostningseffektivt og skalerbart flydende offshore transformatorstation koncept, der både er konkurrencedygtigt og sikkert.

"Efterhånden som flydende vindmølleparker udvikler sig med hensyn til størrelse, afstand fra land og vanddybde, bliver behovet for en flydende offshore-transformatorstation et nøgleelement, siger Tommy Flindt, Senior Director, Technology & Market Development, Renewable Energy, Semco Maritime.

"Der er mange tekniske risici at håndtere. Ved at kombinere Semco Maritime og ISC's to årtier lange trackrecord med offshore-transformerstationer, med Inoceans to årtier erfaring med flydende strukturer, mener vi, at vi er et rigtige til at håndtere disse risici".

"Vi ser frem til at dele vores erfaring med ISC og Semco Maritime, for sammen at skabe et solidt tilbud til markedet", siger Øystein Nilsen, CEO hos Inocean

"Som pionerer inden for havvind har ISC siden 2003 leveret ingeniørløsninger til mere end 45 offshore-transformatorstationer. Vi tror at vores fælles team vil skabe en omkostningseffektiv løsning med robust pålidelighed, som samtidig lever op til de højeste sikkerhedsstandarder”, siger sagde Andreas Laungaard, Vice President for Renewable Energy & Operations Offshore hos ISC.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark