danskerederier.gif

Danish Maritime Fair indgår nyt samarbejde

Danish Maritime Fair indgår nyt samarbejde

Torsdag 17. januar 2019 kl: 09:00


Medie Gruppen Maritime Danmark og Bella Center Copenhagen har indgået samarbejde om at udvikle og afholde den internationale maritime messe – Danish Maritime Fair i årene 2020 og 2022.

Danish Maritime Fair har eksisteret siden 2014 og er indtil nu blevet afholdt fire gange, med Medie Gruppen Maritime Danmark ved rorpinden som arrangør. Næste gang bliver den 13 - 14 maj 2020 og altså i tæt samarbejde med Bella Center Copenhagen, der er Skandinaviens største messe- og kongrescenter.

”Vi ser Danish Maritime Fair som en fagmesse med et stort potentiale, og vi glæder os til at blive en del af messen og bidrage med vores knowhow og kompetencer”, siger Malina Lebrecht Hye, messe udviklingsdirektør i BC Hospitality Group, der står bag Bella Center Copenhagen.

Ud over faciliteter i absolut topklasse, er en af Bella Center Copenhagens særlige styrker beliggenheden, med sin direkte adgang til motorvej, egen metrostation – samt kort afstand til såvel Københavns centrum som Københavns Lufthavn, der er Nordens største.

Bella Center Copenhagen vil i samarbejdet have ansvaret for salg og projektledelse af de kommende udgaver af Danish Maritime Fair i 2020 og 2022, mens Maritime Danmark vil stå for overordnet markedsføring i ind- og udland samt udgivelse af et stort messemagasin.

”Vi glæder os meget til samarbejdet med Bella Center Copenhagen, som vi forventer os meget af. Med en flerårig aftale om udvikling og afholdelse af Danish Maritime Fair er der nu lagt en sikker kurs for messen, og vi kan sammen lægge os i selen for at udvikle messen yderligere”, siger Rene Wittendorff, adm. direktør i Medie Gruppen Maritime Danmark og initiativtager til Danish Maritime Fair.

Og selve fagmessen Danish Maritime Fair kommer ikke til at stå alene. Arrangørerne arbejder nemlig på at bygge en portefølje af danske og udenlandske maritime møder, konferencer og workshops op omkring Danish Maritime Fair.

”Vi ved fra tidligere messer, at ikke kun danske men også mange udenlandske maritime virksomheder er interesseret i at komme til København, for at vise deres produkter og kompetencer frem for et internationalt publikum. København er byen der bygger bro mellem Norden og resten af Europa, og med Bella Center Copenhagen som venue, har Danish Maritime Fair nu fået de allerbedste rammer at udvikle sig yderligere i”, siger Martin Uhlenfeldt, Partner i Medie Gruppen Maritime Danmark.

Den nye aftale vækker glæde blandt de faste udstillere på messen, bl.a. hos Weilbach,
der er blandt verdens største leverandører af nautisk software og data.

”Det er af stor betydning for den danske maritime branche, at vi som en stor søfartsnation har vores egen hjemmebane i form af Danish Maritime Fair”, siger Torben Frerks, adm. direktør i Weilbach.

”Weilbach har altid taget del i Danish Maritime Fair, og det vil vi fortsat gøre. Vi glæder os til at blive en del af det nye set-up i Bella Center Copenhagen”, siger Torben Frerks.

Du kan følge med i udviklingen af den nye udgave af Danish Maritime Fair på messens hjemmeside www.danishmaritimefair.dk


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Primula Seaways grundstødt i Holland
- IMO forbereder svovlgrænse i 2020
- Rederier sagsøger Finansministeriet
- Scandlines hjælper miljø i Femern Bælt
- Fuld kaptajn anholdt efter grundstødning
- Nye skibe mindsker Fjord 1 overskud
- Salomon Trader erklæres ’total loss’
- Skou: Det er ikke godt nok
- Analytikere skuffet over Mærsk regnskab
- Skou: Strategi OK, men indtjening mangler
- Maersk fik samlet overskud på 20 mia. kr.
- Brand stopper Stadt Dresden i Venedig


Dagens mest læste

- Primula Seaways grundstødt i Holland
- Norge får en af Europas største tørdokke
- IMO forbereder svovlgrænse i 2020


Ugens mest læste

- Græsk sømandskab når det er bedst
- 15 sårede på dansk CTV ved Rügen
- Spansk krigsskib provokerer ved Gibraltar
- Fragtskib kolliderer med færge
- Maersk skaber problemer på New Zealand
- Fregat-værft varsles om muligt sagsanlæg
- Fregat skal ikke løftes helt op af vandet
- Maersk fik samlet overskud på 20 mia. kr.
- Dansk fregat beskytter fransk hangarskib
- Reparation af Olga Maersk trækker ud
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst