danskerederier.gif

United Heavy Lift overtager ni skibe

United Heavy Lift overtager ni skibe

Fredag 24. januar 2020 kl: 08:00


Hamborgrederiet United Heavy Lift, der er ejet af Lars Rolner og Lars Bonnesen, udvider nu flåden markant med ni næsten nye miljøvenlige heavylift skibe af typen F900. Skibene, der indtil nu har været ejet af Zeamarine, overtages med det samme.

”Vores mission er at udvide virksomhedens position som frontløber indenfor miljøvenlig sværtransport til søs. Flåden på ni nye F900-skibe passer perfekt til vores bæredygtighedspolitik”. siger Lars Rolner, direktør for United Heavy Lift.

”CO2-udslippet fra de miljøvenlige F900-skibe er 30-50% lavere sammenlignet med den eksisterende flåde af P-typer, som reduceres til at omfatte tre P-type-skibe i alt. Målsætningen er at reducere det samlede CO2-fodaftryk for vores flåde og samtidig udvide antallet af skibe til at betjene vores kunder”, siger Lars Rolner.

Ecolift F900-skibene har en krankapacitet på 900 Mtons, et lasterum på 105,45 x 20 m og en højde på 14,25 m samt 125 x 25 m dæksplads.

Ud over F900-skibene har UHL opkøbt skibene Zea Mahawali og Zea Kelani, der vil skifte navn til Veronica og Valentina. Begge skibe skal indgå i Vestafrikatjenesten, som United Heavy Lift driver sammen med Marguesa. Endelig overtages BBC Spring i slutningen af februar og vil indgå i tungtløftsflåden.

”I løbet af det sidste halve år har vi udvidet vores synlighed på markedet ved at etablere kontorer i Kuala Lumpur og Bergen, mens Tokyo og Houston følger efter i februar og marts. Udvidelsen foretages i joint venture med Ocean 7, og kontorerne fungerer under navnet United o7. Desuden er vores kommercielle og operationelle teams blevet styrket med kendte personer indenfor shippingbranchen”, siger Lars Rolner.

”Vores ingeniørafdeling, United Engineering Solutions, omfatter 51 ingeniører og kaptajner, der skaber de rigtige tekniske løsninger til vores kunder. De udvikler og bygger løfteudstyr, udstyr til fordeling af læs samt bæreriste og sikrer et højt niveau på de tekniske løsninger, som anvendes for hver enkelt transport, uanset om det er offshore-vindudstyr, slæbebåde, havnekraner, olie- og gasprojekter, monopiles eller en olieplatform”.

United Group består af tre nært beslægtede virksomheder: United Heavy Lift (UHL), United Wind Logistics (UWL) og United Engineering Solutions (UES). United Heavy Lift blev grundlagt i 2015.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Maersk normaliserer transpacific-kapaciteten
- Wilhelmsen-chef tilbudt 2,2 mia. kr. for at gå
- Caribisk krydstogt på vej efter norsk succes
- Dansker til tops i græsk tankskibsrederi
- Nu ønsker flere eftersøgningen genoptaget
- Rekord-katamaran klar til Ystad-Sassnitz
- Danske Rederier anerkender EU-ambitioner
- Sri Lanka vil retsforfølge VLCC-kaptajn
- Hurtigruten aflyser alle krydstogter i år
- EU-flertal:Skibsfarten skal købe CO2-kvoter
- Esvagt tjener på digitalisering af data
- Scandlines tilbagebetaler Corona-millioner


Dagens mest læste

- Wilhelmsen-chef tilbudt 2,2 mia. kr. for at gå
- Caribisk krydstogt på vej efter norsk succes
- Dansker til tops i græsk tankskibsrederi
- Maersk Drilling: Boringer skal være grønnere
- Solstad-kreditorer sælger gæld for håndører


Ugens mest læste

- Tidligere Maersk kabellægger sunket
- Køb et piratskib som husbåd i København
- Krydstogtskib skal ombygges til superyacht
- MSC-gigant kolliderer med kran
- Sådan sejler skibene efter ruteændringer
- Gammel restaurations-færge kæntret
- Karstensens Skibsværft scorer ny stor ordre
- Flygtninge har forladt Maersk Etienne
- Fjord Line fyrer op mod 200 ansatte
- Rekord-katamaran klar til Ystad-Sassnitz
Klik venligst
Klik venligst