Klik venligst
danskerederier.gif

Maritim stjerne klar til væksteventyr

Maritim stjerne klar til væksteventyr

Mandag 21. september 2020 kl: 09:07


Et unikt partnerskab mellem GateHouse Igniter og CleanQuote er kommet i hus efter Maritime Stars-forløb, hvor de to fandt ud af, at de er et perfekt match. Nu venter nye produkter og markeder.

”Jeg er en meget glad mand. Vores deltagelse i Maritime Stars har virkelig åbnet døre for os og har givet os muligheden for at lande dette samarbejde med GateHouse”. Sådan siger partner i CleanQuote (tidligere DryBulkChemicals) Lasse Ekdahl om det nye samarbejde, han netop har skrevet under på med GateHouse Igniter.

CleanQuote har udviklet en cloud-baseret løsning, hvor tørlasts-skibe verden rundt kan finde den rette udbyder af kemikalier og hjælpemidler til rengøring af lasttanke både med hensyn til pris og miljø. Med det nye partnerskab skal CleanQuote nu ud at tilbyde sin handelsplatform til flere internationale kunder sammen med GateHouse Igniter, som er GateHouse’s nye inkubatorselskab.

”Efter et succesfuldt frasalg af et datterselskab besluttede vi at investere i et helt nyt selskab, GateHouse Igniter. GateHouse Igniter skal finde iværksættervirksomheder inden for vores kompetenceområder og dernæst investere penge og kompetencer med det formål at vækste dem. Vi kiggede på rigtig mange små virksomheder, før vi fandt Lasse og CleanQuote. For os handler det ikke kun om forretningsideen, men også om personerne bag, og her synes vi at partnerskabet som helhed er et rigtigt fint match, siger direktør i GateHouse, Ulrik Rasmussen.

GateHouse er mentor-virksomhed i accelerator-programmet Maritime Stars, som nordjyske MARCOD driver. Hvert år får maritime start ups en eksklusiv mulighed for sparring, vejledning og strategisk rådgivning med en forretningsudvikler. Det var gennem dette forløb sidste år, at CleanQuote og GateHouse fandt hinanden.

”Uden Maritime Stars havde vi ikke fået denne mulighed for at samarbejde med Gatehouse. Nu kan vi udvikle nye services til vores platform, vi får hjælp til det administrative arbejde og rent strategisk er det et kæmpe boost for os at vi kan fokusere endnu mere på vores forretning”, siger Lasse Ekdahl.

GateHouse Igniter ser også et stort potentiale i det fremtidige samarbejde med CleanQuote.

”Vi har nu lavet forretningsplan og vi understøtter CleanQuote med viden og kompetencer fra GateHouse’s salg, marketing og administration. Vi forventer at lande de første internationale kunder sidst på året og har meget ambitiøse vækstmål for det næste år. Vi er ret overbeviste om, at CleanQuote og Lasse Ekdahl står på rampen til et rigtigt væksteventyr”, siger Ulrik Rasmussen.

Kilde: Maritime Stars


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- A.P. Møller Capital køber ind i Marokko
- Monjasa på tanker-indkøb i Stena
- Bunker Holdings topchef kræves fængslet
- Maersk fordobler kapaciteten på tog-rute
- Bunker Holding hyrer global salgsdirektør
- Østergaard køber Freja Transport & Logistik
- Blue Water ekspederer 187-tons hammer
- Maersk vil gøre små kunder til big business
- DSV: Finanskrisen var værre end corona
- Første luftfragt-leverance i eget navn
- DSV opjusterer efter forrygende 3. kvartal
- Det kører på skinner for Maersk


Dagens mest læste

- Olietanker ramt af mine i saudisk farvand
- DFDS vil udvikle brint-færge til Oslo-rute
- Maersk og Torm sælger gamle skibe
- Helt nyt: Nu kører Molslinjen over Fyn
- Hanstholm Havn søsætter ny vækstplan


Ugens mest læste

- Maersk-chartret containerskib grundstødt
- Færge på grund med 429 personer om bord
- Så flyder endnu en ny færge for DFDS
- Stadil-selskab skylder Maersk 70 mio. kr.
- Tysk krigsskib border tyrkisk fragtskib
- ÆrøXpressen hårdt ramt af motorproblemer
- Højeste alarm: Bliv væk fra krydstogter
- Molslinjen er blevet politianmeldt af styrelse
- ÆrøXpressen skal have ny motor
- Boris vil genopbygge britisk styrke på havet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst