Klik venligst
danskerederier.gif

Maritim stjerne klar til væksteventyr

Maritim stjerne klar til væksteventyr

Mandag 21. september 2020 kl: 09:07


Et unikt partnerskab mellem GateHouse Igniter og CleanQuote er kommet i hus efter Maritime Stars-forløb, hvor de to fandt ud af, at de er et perfekt match. Nu venter nye produkter og markeder.

”Jeg er en meget glad mand. Vores deltagelse i Maritime Stars har virkelig åbnet døre for os og har givet os muligheden for at lande dette samarbejde med GateHouse”. Sådan siger partner i CleanQuote (tidligere DryBulkChemicals) Lasse Ekdahl om det nye samarbejde, han netop har skrevet under på med GateHouse Igniter.

CleanQuote har udviklet en cloud-baseret løsning, hvor tørlasts-skibe verden rundt kan finde den rette udbyder af kemikalier og hjælpemidler til rengøring af lasttanke både med hensyn til pris og miljø. Med det nye partnerskab skal CleanQuote nu ud at tilbyde sin handelsplatform til flere internationale kunder sammen med GateHouse Igniter, som er GateHouse’s nye inkubatorselskab.

”Efter et succesfuldt frasalg af et datterselskab besluttede vi at investere i et helt nyt selskab, GateHouse Igniter. GateHouse Igniter skal finde iværksættervirksomheder inden for vores kompetenceområder og dernæst investere penge og kompetencer med det formål at vækste dem. Vi kiggede på rigtig mange små virksomheder, før vi fandt Lasse og CleanQuote. For os handler det ikke kun om forretningsideen, men også om personerne bag, og her synes vi at partnerskabet som helhed er et rigtigt fint match, siger direktør i GateHouse, Ulrik Rasmussen.

GateHouse er mentor-virksomhed i accelerator-programmet Maritime Stars, som nordjyske MARCOD driver. Hvert år får maritime start ups en eksklusiv mulighed for sparring, vejledning og strategisk rådgivning med en forretningsudvikler. Det var gennem dette forløb sidste år, at CleanQuote og GateHouse fandt hinanden.

”Uden Maritime Stars havde vi ikke fået denne mulighed for at samarbejde med Gatehouse. Nu kan vi udvikle nye services til vores platform, vi får hjælp til det administrative arbejde og rent strategisk er det et kæmpe boost for os at vi kan fokusere endnu mere på vores forretning”, siger Lasse Ekdahl.

GateHouse Igniter ser også et stort potentiale i det fremtidige samarbejde med CleanQuote.

”Vi har nu lavet forretningsplan og vi understøtter CleanQuote med viden og kompetencer fra GateHouse’s salg, marketing og administration. Vi forventer at lande de første internationale kunder sidst på året og har meget ambitiøse vækstmål for det næste år. Vi er ret overbeviste om, at CleanQuote og Lasse Ekdahl står på rampen til et rigtigt væksteventyr”, siger Ulrik Rasmussen.

Kilde: Maritime Stars


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Bunker Holding vil levere biobrændstof
- Viking opkøber hyldet dansk opfindelse
- Dan-Bunkering skifter topchef
- Maersk Broker fik dårligste resultat siden 16
- DSV i nyt milliardkøb til 4,2 mia. dollar
- Digitalt Årsmøde i Danske Maritime
- Fredericia Maskinmesterskole får ny rektor
- Marstal Navigationsskole får ny formand
- Monjasa øgede overskuddet i turbulent år
- Danske Everfuel på vej med ny brint-leverance
- Bunker One udvider i Caribien
- Danpilot lodser råolie gennem Storebælt


Dagens mest læste

- Udskibning af militært udstyr i Fredericia
- Teekay FPSO ankommet til Frederikshavn
- Redere vaccinerer alle på hollandske skibe
- Esvagt runder 40 år i dag
- Israelsk gasfelt lukket ned pga. kampe


Ugens mest læste

- Det første skib er sejlet til energiøen
- Baltic Pipe trækker mastodont til Danmark
- Prøvesejladser overstået for verdens største
- Maersk igen parat til investering i skibe
- Historisk mange containere efterlades
- Rønne Havn både vandt og tabte i retten
- Havnekaj skred i vandet i Kalundborg
- Uregistreret dhow var fyldt med våben
- Ny teknologi kan afsløre de slemme
- Dansker besejrede Kattegat på hydrofoilbræt
Klik venligst
Klik venligst