Klik venligst
danskerederier.gif

Marlog ansætter innovationschef

Marlog ansætter innovationschef

Mandag 8. februar 2021 kl: 10:01


Klyngeorganisationen Marlog har ansat Ernest Fuller som ny innovationschef med virkning fra den 1. marts. Det bliver hans opgave at sætte turbo på den grønne omstilling og digitalisering i hele transportkæden og den maritime branche.

Ernest Fuller kommer fra en stilling som Business Development Manager med ansvar for start-up aktiviteter i Marlogs søsterklynge Odense Robotics, som har haft stor succes på området.

Ernest Fuller vil lede et nyoprettet team med ambitiøse kolleger over hele landet, der sammen med virksomheder og vidensinstitutioner skal finde og udvikle fremtidens ideer inden for grøn omstilling, digitalisering, iværksætteri og internationalisering.

”Ernest kommer med masser af erfaring og indsigt i nogle områder, som er helt essentielle for at kunne udløse erhvervets innovationspotentiale, f.eks. automatisering og digitalisering”, siger Mikkel Navarro Hansen, direktør i Marlog.

”Men det er ikke mindst hans drive og ambitionsniveau, der kan være med til at booste vores indsats til at gøre Danmark til et kraftcenter for innovation i de maritime erhverv og logistik”, siger siger Mikkel Navarro Hansen.

Ernest Fuller er uddannet ingeniør fra University of Idaho, suppleret af en HD i organisation fra SDU og en lederuddannelse fra INSEAD. Han har gennem størstedelen af sin karriere beskæftiget sig med forretningsudvikling, iværksætteri, produktudvikling, eksport og køb, salg og ledelse i forskellige virksomheder.

Siden 2015 har han drevet egen konsulentvirksomhed, hvor han har rådgivet små og mellemstore teknologivirksomheder om forretningsudvikling, og om køb og salg til kapitalfonde. Og nu er han altså klar til at hjælpe med at gøre Det Blå Danmark grønt.

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Maræog nye team for teknologi og innovation”, siger Ernest Fuller.

”Kerneopgaven bliver at understøtte de mange dygtige virksomheder og aktører inden for det maritime erhverv og logistik med projekter på tværs af værdikæden. Målet er, at Danmark også i 2030 har et af verdens stærkeste maritime erhverv, som går forrest med at finde vejen til den CO2-neutrale skibsfart og sikrer innovation i hele transportkæden”.

Marlog er Danmarks officielle klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik. Organisationen blev sidste år, og er organiseret som en forening med hubs i København, Nordjylland, Fyn, Esbjerg og Rønne.

Marlog er guldcertificeret i henhold til EU's fælles klyngeinitiativ ECEI, og støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kilde: Marlog


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Maersk og Cargill går i partnerskab om bunker
- Den Danske Maritime Fond får 45 mio. kr.
- Monjasa frifundet for mio-krav i Højesteret
- DSV Panalpina varmer op til nye opkøb
- DSV øger driftsindtjeningen med 47 pct.
- Marlog ansætter innovationschef
- Rambøll med i ny solcelle-park til havs
- DSV Panalpina søsætter ny toldservice
- Dan-Bunkering retssag i gang i oktober
- Bunker Holding lukker kontor i London
- Global Risk Management vælger ny formand
- Presset fragtmarked klemmer leverandører


Dagens mest læste

- De danske skoleskibe kan komme til søs
- Torm overskud på 88 mio. dollar i 2020
- Port of Aalborg indgår aftale med Eimskip
- Fynske robotter skal bygge isbrydere i USA
- Sådan starter man en stor skibsmotor op


Ugens mest læste

- Tidligere bornholmerfærge til Grenå
- Savnet dansk sømand fundet død
- Bjærgningen af Margrethe Fighter nu i gang
- Grønt lys til verdens første skibstunnel
- Video: Sådan udskifter man en hovedmotor
- Margrethe Fighter hæves i løbet af få dage
- Dårlig vedligeholdelse årsag til DFDS-brand
- Angrebet bilskib har store huller i skroget
- Narkosmuglere sænkede eget skib
- Samsø Rederi vinder sag i Arbejdsretten
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst