Klik venligst
danskerederier.gif

Blue Water åbner kontor i Thyborøn

Blue Water åbner kontor i Thyborøn

Fredag 21. maj 2021 kl: 09:15


Blue Water Shipping har i adskillige år været aktive med havnerelaterede services i Thyborøn, og har nu besluttet at åbne kontor på havnen. Det sker i samarbejde med selskabets lokale partner - Kynde & Toft, som har været aktiv i byen siden 1958.

“Det er vigtigt for Blue Water at have en dygtig lokal partner – også i Thyborøn, og i det nye samarbejde supplerer vi hinanden rigtig godt”, siger Søren Stougaard, fra Blue Waters Port Service Division.

Kynde & Toft har siden starten været involveret i fiskeindustriens tekniske udvikling, og de seneste 30 år har firmaet udviklet og produceret hydrauliske anlæg og komponenter. Desuden arbejder firmaet med større og mindre stålkonstruktioner, forlængelse af fartøjer og reparation af alle slags entreprenørmaskiner.

Firmaet, der har 72 ansatte, er hjemmehørende i Thyborøn, hvor dets samlede areal på omkring 4.000 m2 består af værksteder, lager- og kontorfaciliteter. Ydermere er de medejere af flydedokken i Thyborøn. Firmaet råder desuden over to mobilkraner.

”Hos Kynde & Toft har vi gennem årene udviklet vores forretning, og med samarbejdet med Blue Water tager vi endnu et skridt fremad. Vi ser gode muligheder i samarbejdet, som vi være til gavn for vores to firmaer – og for nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere”, siger Niels Olaf Vinther Jensen, adm. direktør i Kynde & Toft.

Blue Water er en af Danmarks største transport- og logistikkoncerner, og har en betydelig position indenfor havnerelaterede opgaver, såsom stevedoring, skibsmægleri og oplagring. Disse services tilbydes i alle danske havne - gennem egne kontorer og samarbejdspartnere.

“Det er vigtigt for Blue Water at have en dygtig lokal partner – også i Thyborøn, og i det nye samarbejde supplerer vi hinanden rigtig godt. Kynde & Toft har omfattende forretning og forankring i området, og vi supplerer med vores store netværk og ekspertise, hvilket gør os i stand til at levere flere services til eksisterende kunder, ligesom vi ønsker at tilbyde vores service til nye kunder,” siger Søren Stougaard.

Thyborøn Havn har de seneste ti år har udviklet sig fra at være en ren fiskerihavn til også at være hele Midt- og Vestjyllands godshavn. Der fragtes omkring 1,5 millioner tons gods over kajanlægget om året.

Kilde: Blue Water


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Sammenlagte SDK FREJA får stærk start
- Wrist godt gennem vanskeligt corona-år
- Trafigura og Yara vil fremme grøn ammoniak
- Gert Balling ny direktør i HE Marine
- SDK Shipping og Danish Agro går sammen
- Venus vender tilbage til Karrebæksminde
- MARTEC hilser udflytning velkommen
- Autonom drone skal finde vej uden GPS
- Sabrina Chao ny formand for BIMCO
- Blue Water åbner kontor i Thyborøn
- Ny administrerende direktør i MARLOG
- Scan Global Logistics integrerer TransGroup


Dagens mest læste

- Nyt dansk bud på installationsfartøj
- Karstensens Skibsværft øger ordrebogen
- Helikoptere redder 16 fra grundstødt skib
- Eimskip får bøde på 75 mio. kroner
- Sidste søfolk rejser hjem fra efterladt skib


Ugens mest læste

- APM Terminals i Aarhus presset til grænsen
- Molslinjen vi sejle gratis midt på ugen
- Tre skibe involveret da stormvejr ramte
- Officerne har fået ny overenskomst
- Havn udskifter legendarisk navn
- Historisk sejlads over Atlanten er i gang
- VTS Femern Bælt operativt fra 1. juli
- Skoleskibet Danmarks kaptajn går i land
- Udforskning af historisk vrag på vej
- Brand på MSC mega-containerskib
Klik venligst
Klik venligst