Klik venligst
danskerederier.gif

A.P. Møller Holding køber Unilabs

A.P. Møller Holding køber Unilabs

Fredag 3. december 2021 kl: 13:12


A.P. Møller Holding har købt koncernen Unilabs der driver mere end 200 laboratorier og 180 billedbehandlingscentre i 15 lande. Virksomheden beskæftiger 12.600 medarbejdere, Unilabs har en omsætning på 2 milliarder euro.

"For et par år siden indledte AP Møller Holding en fornyelse af AP Møller-koncernen ved at udvide til nye aktiviteter der leverer løsninger på samfundsmæssige udfordringer”, siger Robert M. Uggla, CEO hos A.P. Møller Holding.

”Tidlige, korrekte og effektive diagnostiske tjenester redder ikke kun liv og reducerer menneskelig lidelse, men muliggør også mere effektive og målrettede behandlinger. Som et resultat heraf er diagnostik et kritisk grundlag for den vigtige overgang fra volumenbaseret til værdibaseret pleje, for at reducere mængden af anvendte medicinske ressourcer, og for at give bedre patientresultater", siger Robert M. Uggla.

Unilabs’ omfattende netværk af kliniske laboratorier, blodopsamlingscentre og billeddiagnostiske centre i hele Europa og udvalgte nye markeder udfører årligt 210 millioner laboratorietests og 4 millioner billeddiagnostiske undersøgelser.

Unilabs' aktiviteter omfatter specialitet og rutinemæssig laboratorietestning, som rummer en høj grad af automatisering og et lokalt logistiktilbud. Andre væsentlige aktiviteter omfatter patologi- og radiologitjenester, hvor Unilabs nyder godt af et omfattende netværk af billeddiagnostiske centre, en unik digital platform og store netværk af patologer og radiologer.

"Vi er overbeviste om, at Unilabs tilbyder en vigtig løsning på samfundets sundhedsudfordringer, langt ud over nutidens pandemi. Dedikeret specialistviden, industriel skala og procesexcellence er kritiske succesfaktorer for at blive en betroet partner for sundhedsudbydere. AP Møller Holding vil fortsætte investeringerne i disse kritiske kerneegenskaber”, siger Jan T. Nielsen, CIO i A.P. Møller Holding
Parterne er blevet enige om ikke at afsløre købsprisen. Transaktionen er betinget af godkendelse af de relevante konkurrencemyndigheder.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Maritim Analyse: Der er rift om de unge
- Ny branchedirektør i DI Transport
- Niels Brock søsætter ny shippinglinje
- DanPilot er fortsat til stede i Grønland
- Det nye SIMAC rejser sig i Svendborg
- Den Danske Maritime Fond støtter startups
- Danske Maritime i nyt grønt samarbejde
- Danske Rederier udpeger ny chef i Bruxelles
- USTC ekspanderer på ny indenfor logistik
- EU og Storbritannien aftaler fiskekvoter
- Arctic Consensus lukker ved årsskiftet
- Svendborg Søfartsskole sikrer uddannelse


Dagens mest læste

- Fransk eventyrer fundet druknet i sin robåd
- Zim Kingston: Kun fire containere er fundet


Ugens mest læste

- Norsk coaster sunket nord for Gilleleje
- DFDS indstiller godsrute over Kanalen
- Maersk skib redder overlevende på havet
- Ingen lyst til at skrotte containerskibe
- Ny rekord for fuldautomatisk sejlads
- Stort hollandsk krigsskib nu i Østersøen
- Bjærgningsfartøj går selv på grund
- Bulkcarrier får motorstop ud for Vesterålen
- Ørsted vinder gigantisk havvindprojekt
- Aura Seaways ankommet til Karlshamn
Klik venligst
Klik venligst