Klik venligst
danskerederier.gif

A.P. Møller Holding køber Unilabs

A.P. Møller Holding køber Unilabs

Fredag 3. december 2021 kl: 13:12


A.P. Møller Holding har købt koncernen Unilabs der driver mere end 200 laboratorier og 180 billedbehandlingscentre i 15 lande. Virksomheden beskæftiger 12.600 medarbejdere, Unilabs har en omsætning på 2 milliarder euro.

"For et par år siden indledte AP Møller Holding en fornyelse af AP Møller-koncernen ved at udvide til nye aktiviteter der leverer løsninger på samfundsmæssige udfordringer”, siger Robert M. Uggla, CEO hos A.P. Møller Holding.

”Tidlige, korrekte og effektive diagnostiske tjenester redder ikke kun liv og reducerer menneskelig lidelse, men muliggør også mere effektive og målrettede behandlinger. Som et resultat heraf er diagnostik et kritisk grundlag for den vigtige overgang fra volumenbaseret til værdibaseret pleje, for at reducere mængden af anvendte medicinske ressourcer, og for at give bedre patientresultater", siger Robert M. Uggla.

Unilabs’ omfattende netværk af kliniske laboratorier, blodopsamlingscentre og billeddiagnostiske centre i hele Europa og udvalgte nye markeder udfører årligt 210 millioner laboratorietests og 4 millioner billeddiagnostiske undersøgelser.

Unilabs' aktiviteter omfatter specialitet og rutinemæssig laboratorietestning, som rummer en høj grad af automatisering og et lokalt logistiktilbud. Andre væsentlige aktiviteter omfatter patologi- og radiologitjenester, hvor Unilabs nyder godt af et omfattende netværk af billeddiagnostiske centre, en unik digital platform og store netværk af patologer og radiologer.

"Vi er overbeviste om, at Unilabs tilbyder en vigtig løsning på samfundets sundhedsudfordringer, langt ud over nutidens pandemi. Dedikeret specialistviden, industriel skala og procesexcellence er kritiske succesfaktorer for at blive en betroet partner for sundhedsudbydere. AP Møller Holding vil fortsætte investeringerne i disse kritiske kerneegenskaber”, siger Jan T. Nielsen, CIO i A.P. Møller Holding
Parterne er blevet enige om ikke at afsløre købsprisen. Transaktionen er betinget af godkendelse af de relevante konkurrencemyndigheder.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Trafigura vil have stoppet forældet praksis
- Stor maritim satsning på SDU
- Færre optaget på de maritime uddannelser
- Eksamensafslutning på Martec Skagen
- Mange startups får del i Fonds-millioner
- Rekord-omsætning i Bunker Holding
- World Careers fortsætter trods konkurs
- Fjernstyring af bro skaber bekymring
- Dan-Bunkering satte omsætningsrekord
- SDK FREJA leverer stærk vækst efter fusion
- Fleksibel miljøpram fem gange så effektiv
- Fynsk oliemilliardær lander vildt resultat


Dagens mest læste

- Nybygget luksusyacht opslugt af flammer
- Samsø Rederi vil kapre endnu en færgerute
- Travlhed – også på den tyske side af Femern


Ugens mest læste

- Stort narkofund på Maersk containerskib
- Fragtskib taber stor dækslast træ
- Ufærdigt krydstogtskib umuligt at sælge
- Coasteren Saturn erklæret bevaringsværdig
- Verdens næststørste nybyggede sejlyacht
- Maersk Air Cargo gennemfører testflyvning
- Ny verdensrekordholder på vej til MSC
- Kina har udviklet atomdrevet torpedo
- Kontrolskibet Nordsøen tæt på levering
- Dykkere finder kokain i kølevandsindtag
Klik venligst
Klik venligst