Klik venligst
danmarks-rederiforening.gif
Søg job:
    

SUNDBUSSERNE A/S søger en skibsassistent til vor Helsingør-Helsingborg færge rute.
15-02-2018 10:00
Vi er et lille rederi i vækst med 15 fuldtidsansatte hvor alle assisterer med de daglige praktiske opgaver i tæt samarbejde med de øvrige ”familie” medlemmer.
Molslinjen/Bornholmslinjen søger dæksofficerer - Kombardo!
14-02-2018 17:00
Molslinjen/Bornholmslinjen er i fuld gang med alle forberedelser til opstart af Bornholmslinjen pr. 1. september 2018. Vi igangsætter nu den rekrutteringsproces, der kommer til at strække sig henover de kommende måneder
Klik venligst
Skibsfører/Dual Skibsofficer - med flair for IT til MARTEC Training Center
30-01-2018 08:00
MARTEC er et komplet maritimt uddannelsescenter med afdelinger både i Frederikshavn og Skagen. Vi udbyder alle kategorier af maritime uddannelser og en bred vifte af maritime kursusaktiviteter til erhvervet.

Det betyder vi har travlt og MARTEC har derfor ledige instruktørstillinger i vores kursusafdeling. Vi søger lige nu en instruktør med baggrund som Skibsfører eller Dual Skibsofficer som ansvarlig for vores skibs- og radiosimulatorer i Skagen.
Spændende og udfordrende job på Grønlands mest unikke arbejdsplads til søs – Køkkenchef søges til Sarfaq Ittuk
29-01-2018 13:40
Er du udadvendt og kan du lide en dagligdag med mange mennesker? Kan du som leder få dit team til at levere god service til gæsterne samt få gruppen til at arbejde som et hold? Så har vi brug for dig.
Klik venligst
Klik venligst