danskerederier.gif

Maritime Danmark er danskernes foretrukne maritime medie

Fagmediet har gennem mange år opbygget en bred og international medieplatform, med et dansk afsæt, til glæde for alle aktører der berører branchen. Vi har en stor loyalitet for både læsere og kommercielle aktører.

Vi henvender os til beslutningstagerne i og omkring branchen, og skriver til og for virksomheder, der har deres berøring med branchen.

Maritime Danmarks marketingsplatform består af en onlineportal, nyhedsbreve og et magasin som udkommer 4 gange årligt i 2023.

www.maritimedanmark.dk samt www.maritimedenmark.dk har over 325.000 besøg per måned, heraf +86.000 unikke. Begge sites er optimeret til såvel computer, tablet og smart phone.
 
Hvis du vil kommunikere med den maritime branche er Maritime Danmark løsningen. I dialog med vores erfarne konsulenter kan vi sammen finde en løsning der dækker netop dit behov. Læs mere om muligheder for markedsføring her. 
 
Salgs- og annonceafdelingen kan kontaktes her: 
 
Mediekonsulent
Jaweria (Ria) Ali - + 45 2896 1022

Mediekonsulent
Anette Bütow - +45 2713 0010
 
Mediekonsulent
Steffen Villadsen - +45 5458 9310
 
Adresse: 
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44 
2300 København S
 
Vi driver streamer vores kontinuerligt vores nyheder på Facebook og LinkedIn.
 
Sponsoreret indhold
Når en artikel er markeret med teksten SPONSORERET AF "NAVN", har sponsoren betalt for artiklen og har indflydelse på indholdet. Kontakt Annonceafdelingen for at høre mere om denne type produkter.

Print
Klik venligst
Klik venligst