HMM indsætter rekordstore ULVCere fra april

Tirsdag 14. januar 2020 kl: 16:00

HMM indsætter rekordstore ULVCere fra april
Verdens hidtil største containerskib ses her under under færdiggørelse på DSME. Foto: DSME

Sydkoreas største rederi HMM begynder i april at indsætte en flåde af 12 containerskibe, der med en kapacitet på 24.000 teu bliver verdens største. Skibene indsættes efter planen med en uges mellem rum på rederiets ruter mellem Asien og Europa.

Introduktionen af de enorme skibe falder sammen med HMM´s indtræden i “The Alliance”, der også tæller tyske Hapag-Lloyd, japanske ONE og Yang Ming fra Taiwan.

Skibene bygges på Samsung Heavy Industries og på Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering i rederiets hjemland.

MSC råder i dag over verdens største containerskibe, der har en kapacitet på 23.000 teu. MSC Gülsün var det første i rækken af i alt 11, der er under levering til rederiet.

MSC Gülsün er 400 meter langt og 61,5 meter bredt og er det første containerskib med plads til 24 rækker containere på tværs af skibet, hvilket er med til at gøre det til containerskibet med verdens største kapacitet.

Så længe det varer.

Kilde: Hellenic Shipping News


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.