Fokus på grøn omstilling og digitalisering

Torsdag 19. marts 2020 kl: 13:10

Fokus på grøn omstilling og digitalisering
Den Danske Maritime Fond har netop bevilget 18 mio. kr. til i alt 13 projekter, der i særlig grad adresserer grøn omstilling og digitalisering. Blandt de store projekter, der har fået støtte, er DFDS´ Fuel Cell Test Skib.

DFDS-projektet tilbyder partnerskab for virksomheder, der er interesseret i at gå i åben innovation om at finde fremtidens fremdrift med særligt fokus på teknologi indenfor brændselsceller.

Ad denne vej vil man støtte udvikling af bæredygtige power løsninger og dermed kombinere Danmarks styrkepositioner indenfor bæredygtig drift af skibe og grønne teknologier, skriver Den Danske Maritime Fond i en pressemeddelelse.

Blandt andre projekter, der modtager en større bevilling, er Maritime Research Alliance, som størstedelen af de danske universiteter er gået sammen om for at fremme maritim forskning på tværs.

Se hele listen over projekter, der har fået bevilget støtte HER.
Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.