Smedegaard nyt bestyrelsesmedlem i DSV

Onsdag 25. marts 2020 kl: 09:38

Smedegaard nyt bestyrelsesmedlem i DSV
Niels Smedegaard er valgt som nyt bestyrelsesmedlem i DSV Panalpina.

Den tidligere topchef i DFDS og nuværende bestyrelsesformand i det kriseramte Norwegian, Niels Smedegaard, er valgt som nyt medlem af bestyrelsen i logistikkoncernen DSV Panalpina.

Niels Smedegaard forlod DFDS i fjor efter 12 år som topchef for rederiet for at hellige sig bestyrelsesarbejde. Ved den lejlighed takkede han også af som formand for Danske Rederier efter et år på posten.

Siden maj i fjor har han været formand for det nu stærkt nødlidende lavprisflyselskab Norwegian. Derudover er han formand for Bikubenfonden og bestyrelsesmedlem i bl.a. Falk, TT Club og UK P&I Club.

Nu bliver listen over virksomheder, der vil gøre brug af Niels Smedegaards store erfaringer indenfor transportindustrien, så udvidet med bestyrelsesposten i DSV Panalpina.

Kilde: DSV


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.