Svitzer opnår fem-årig kontraktforlængelse

Tirsdag 31. marts 2020 kl: 12:57

Svitzer opnår fem-årig kontraktforlængelse
Foto: Svitzer.

Det Maersk-ejede Svitzer har indgået en aftale, der forlænger kontrakten med NuStar, der er en af de største flydende terminal og rørledningsoperatører i Nordamerika. Kontrakten betyder, at Svitzer vil betjene NuStars olielager i Point Tupper, Nova Scotia i USA med tre slæbebåde på time-charter basis.

Svitzer har leveret sin slæbebåds-service til NuStar i Point Tupper siden 2010 og kan nu se frem til en fem-årig forlængelse fra 1. august 2020.

“Vi er stolte af det stærke samarbejde, vi har med NuStar, og vi er glade for, at de har valgt os til at fortsætte som deres maritime servicepartner de næste fem år,” udtaler Arjen Van Dijk, Managing Director, Svitzer Americas.

Svitzer beskæftiger 835 medarbejdere, der leverer services i 14 lande på det amerikanske kontinent.

NuStar driver omkring 16.000 km. rørledninger og 74 terminaler og lagerfaciliteter i USA, Canada og Mexico. Selskaber omsætter for omkring 2 mia. dollar og beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere.

Kilde: Svitzer.

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.