DFDS tester under vanskelige forhold

Torsdag 9. april 2020 kl: 10:00

DFDS tester under vanskelige forhold
DFDS´s femte RoRo nybygning testes lige nu på Yangtze floden i Kina. Foto: DFDS

Arbejdet med bygningen af det femte mega RoRo-skib til DFDS har stået stille på grund af corona-krisen, men arbejdet på det kinesiske værft blev genoptaget 5. april, hvor test af skibet på søen gik i gang. Men det blev med et langt tilløb for de DFDS-medarbejdere, der er med om bord.

“Det er langt mere udfordrende omstændigheder, end ved de tidligere test. For eksempel skulle de fire besætningsmedlemmer, der nu er med om bord, være i karantæne i 14 dage på et hotel i Yangzhou, som myndighederne har valgt til formålet. Det samme vil vælde to andre medlemmer af vores team på stedet, når de vender tilbage til Kina,” forklarer Jens Peter Baltersen, der er senior project manager i DFDS.

Skibet gennemgår frem til i morgen testprogrammet på Yangtze floden, men Covid-19 har ændret livet om bord, fortæller kaptajn Thomas Stephensen.

“På grund af Covid-19 har vi justeret vores omgang med hinanden om bord og undgår forsamlinger i større grupper i messerummene, benytter masker og får blandt andre tiltag også dagligt tjekket vores kropstemperatur,” fortæller Thomas Stephensen.

Skibet er det femte af seks mega RoRo-nybygninger til DFDS på hver 60.465 bt. Skibene er 235 meter lange og har en kapacitet på 6.700 lanemeter.

Kilde: DFDSRedaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.