Maersk klar med kølefacilitet i St. Petersborg

Fredag 17. april 2020 kl: 10:25

Maersk klar med kølefacilitet i St. Petersborg
Foto: Maersk

Maersk er nu klar til at indvie det største kølelagerhus i Sankt Peterborg blot otte måneder efter, at byggeriet blev sat i gang. Kølelagerhuset, der er inddelt i tre sektioner, vil også om kort tid kunne tilbyde frysekapacitet, skriver Maersk i en pressemeddelelse.

Den første container, der ankom til det nyåbnede kølelagerhus, var fyldt med pærer, der havde taget den 26 dage lange tur fra Argentina. Den var en blandt mere end 60 kølecontainere, der er på vej fra Argentina med frugt som en del af en end-to-end service fra Maersk.

“Det fulde end-to-end tilbud giver kunderne mulighed for at få en kortere samlet transporttid, forudsigelige omkostninger og den bedste service,” sagde Zsolt Katona, der er adm. dir. for Maersk Østeuropa under indvielsen.

Det nye kølelagerhus har plads til mere end 40.000 paller, der kan opbevares ved +13 g, +6 g eller ved minus 25 grader. Det drives med CO2 køling, hvilket gør huset til det største kommercielle kølelagerhus i Rusland, der benytter denne nye teknologi.

Kilde: Maersk

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.