HMM har taget i mod verdens største

Torsdag 23. april 2020 kl: 16:00

HMM har taget i mod verdens største
Sydkoreas største rederi, HMM, kan fra i dag kalde sig indehaver af verdens største containerskib efter navngivningen HMM Algeciras med plads til 23.964 teu på DSME-værftet. Skibet er det første af ialt 12 af samme størrelse, der vil tilgå rederiet i de kommende måneder.

Der var fint besøg på kajen ved navngivningen af det enorme skib. Gudmor Kim Jung-Sook er nemlig landets førstedame og havde taget sin mand, præsident Moon Jae-In med til ceremonien.

“For mig er det meget meningsfuldt, at HMM tager mod et af de teknologisk mest avancerede containerskibe i denne vanske lige tid,” sagde præsidenten.
“Jeg vil gerne fejre det og håbe, at HMM fortsat sikrer en konkurrencemæssige fordel som Koreas nationale flagskibs rederi,” tilføjede han.

HMM Algeciras, der har kostet knap 1,1 mia. kr., bliver indsat på ruten Fjernøsten-Europa (FE4), der er en af de handelsruter mellem Asien og Nordeuropa, der betjenes af THE Alliance, som HMM er en del af.

Kilde: TradeWinds

Lars Emtekær

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.