Værft strammer sikkerhed efter dødsulykke

Onsdag 29. april 2020 kl: 08:00

Værft strammer sikkerhed efter dødsulykke
Grenaa Skibsværft har endnu ikke modtaget en rapport fra Arbejdstilsynet om årsagen til den eksplosion, der torsdag i sidste uge kostede en medarbejder livet og kvæstede yderligere to alvorligt - men værftet har allerede valgt at stramme sikkerheden på flere områder.

”Rapporten vil forhåbentligt supplere de gisninger, vi har. Det kan enten skyldes gasudslip eller dieseldampe - der er ikke andre muligheder”, siger Esben Møller til TV2/Østjylland.

Tirsdag blev der afholdt et fællesmøde, hvor de ansatte og ledelsen drøftede hvad de kan gøre for at være 100 procent sikre på, at ulykken ikke kan gentage sig.

”Det indebærer, at vi køber en masse teknisk udstyr, som skal forhindre en ny eksplosion, og vi indfører nogle nye procedurer for den type arbejde. Alt det udstyr, vi køber nu, dækker os ind, lige meget hvad årsagen til eksplosionen var”, siger Esben Møller.

De to overlevende efter ulykken meldes fortsat at være i kritisk tilstand.

Kilde: TV2/Østjylland


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.