Mindst syv dræbt i voldsom brand på tanker

Onsdag 13. maj 2020 kl: 13:05

Mindst syv dræbt i voldsom brand på tanker
Redningsmandskab har ifølge lokale rapporter foreløbig fundet syv dræbte efter den voldsomme eksplosion og brand, der mandag ramte aframax-tankeren Jag Leela, da den lå i tørdok på Waruna-værftet i Indonesien. Eftersøgningen fortsætter.

Ifølge oplysninger fra hospitalet og politiet i byen Belawan var fem af de omkomne så stærkt forbrændte, at det ikke umiddelbart var muligt at identificere dem, skriver lokale indonesiske medier.

Mere end 20 værftsarbejdere blev kørt på hospitalet efter eksplosionen og branden, der medførte en voldsom røgudvikling. Flere af dem er siden blev udskrevet.

Branden på skibet brød ud omkring kl. 8 mandag morgen lokal tid og fik hurtigt værftsarbejdere på det 105.100 dwt store tankskib til at flygte - flere af dem ved hjælp af rebstiger.

Tre slæbebåde og fire brandsluknings-trucks deltog i slukningsarbejdet på tankskibet, der er som værftet også er ejet af Waruna-koncernen.Kilde: TradeWindsRedaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.