Blue Water laver rekordresultat på 192 mio.

Torsdag 14. maj 2020 kl: 11:25

Blue Water laver rekordresultat på 192 mio.
Der er grund til det store smil hos Søren Nørgaard Thomsen, CEO i Blue Water Shipping, efter rekordresultatet i 2019.

Blue Water Shipping slog alle hidtidige rekorder og kom ud af 2019 med det største overskud i koncernens 48-årige historie. Resultatet før skat blev forbedret med godt 180 mio. kr. i forhold til resultatet i 2018. Coronakrisen gør 2020 usikkert, men forventningen er et overskud på 60-140 mio. kr.

Rekordresultatet blev bl.a. skabt på baggrund af en omsætningsfremgang på 850 mio. kr. til 6,4 mia kr.
”Vi er meget tilfredse med at kunne levere dette rekordresultat, som viser en meget markant fremgang på omsætning og bundlinje. Vi er især tilfredse med, at vi gennem en dedikeret indsats har formået at forbedre driften med optimering og effektivisering af vores forretning samtidig med, at vi har fastholdt høj kvalitet og kundeservice,” siger Blue Waters CEO Søren Nørgaard Thomsen. 

Det er især selskabets aktiviteter i Energy & Projects Division, der bidrager til det flotte resultat. Her er der gang i gennemførelsen af flere store logistikkontrakter i forbindelse med udvidelsen af et oliefelt i Kazakhstan.

Men også kerne-aktiviteter som Reefer Sea, Port Services, Wind Logistics og Marine Logistics har bidraget positivt til resultatet.

Blue Water Shipping har fået en pæn start på 2020 med et første kvartal, der ifølge Søren Nørgaard Thomsen var foran budget og sidste års resultat.

“Men i løbet af marts er aktivitetsniveauet faldet i dele af vores forretning, og da vi ikke kender tidshorisonten for en normalisering af verden, er vi mere forsigtige omkring dette års resultat, der ud over COVID-19 også kan blive påvirket negativt, hvis den lave oliepris fortsætter. Vi står som virksomhed robust til at håndtere den nuværende krise og de muligheder, der måtte byde sig. Vi er dog afhængige af, hvor hurtigt og i hvilket omfang erhvervslivet kommer i gang igen, og det giver en vis usikkerhed om årets resultat, som dog forventes at blive på 60-140 mio. kr,” siger Søren Nørgaard Thomsen. 

Blue Water-koncernen beskæftiger på verdensplan ca. 1.750 ansatte på 63 kontorer.

Kilde: Blue Water Shipping.


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.