Global Risk Management skifter topchef

Torsdag 14. maj 2020 kl: 12:59

Global Risk Management skifter topchef
Peder D. Møller er fra i morgen ny adm. dir. i Global Risk Management.

Bunker Holdings datterselskab, Global Risk Management, skifter nu ud i toppen, hvor den adm. dir. gennem mere end ti år, Hans Erik Christensen, afløses af Peder D. Møller, der kommer fra en stilling som direktør for strategi og nye forretningsområder i Bunker Holding.

Efter udskiftningen på topposten, der sker 15. maj og “efter gensidig aftale”, er målet for Global Risk Management at udbygge den opnåede position og blive ved med at danne partnerskaber med globale operatører, der har behov for hjælp til at finde vej igennem de volatile energipriser, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge Keld R. Demant, der er adm. dir. i Bunker Holding, er den nye adm. direktør for datterselskabet blevet håndplukket til opgaven. 

“Med Peder D. Møller ved vi, at vi får en leder med stærk erfaring, som har forståelse for den fulde værdikæde i shipping- og olieindustrien. Det har været vigtigt for os at udpege en person, som også lever under værdierne i Bunker Holding-familien, og som har det fornødne købmandsskab til at løfte Global Risk Management op på næste niveau,” siger han. 

Peder D. Møller har en kandidat i finance and accounting fra Copenhagen Business School. Før han kom til Bunker Holding, havde han flere stillinger inden for forretningsudvikling og strategi i Carlsberg. 

Kilde: Bunker Holding.


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.