Norske Skuld mere end fordobler resultatet

Fredag 15. maj 2020 kl: 13:58

Norske Skuld mere end fordobler resultatet
Ståle Hansen, CEO i Skuld, erklærer sig meget tilfreds med årsresultatet.

Det norske maritime forsikringsselskab Skuld kom ud af regnskabsåret 2019/20, der sluttede 20. februar, med et resultat på 25 mio. dollar, hvilket er en stigning på 127 pct. i forhold til resultatet året før på 11 mio. kr., oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det gode resultat kom i hus ikke mindst takket være en ifølge selskabet vellykket investeringsprofil, der gav et afkast på 5,5 pct., og på trods af det første negative tekniske resultat i 16 år.

“Efter afslutningen af et udfordrende 2019/20, er jeg meget tilfreds med det positive resultat,” udtaler Ståle Hansen, CEO i Skuld i forbindelse med regnskabsaflæggelsen.

“Vi er fortsat i en robust finansiel situation, hvilket afspejles i vores beredskabsreserver,” siger Ståle Hansen. De udgjorde i 2019/20 466 mio. dollar.

Han påpeger dog nødvendigheden af, at Skuld efter det tekniske underskud “viser det åbenlyse behov for at bringe præmie-niveauerne på linje med risiciene”.

Kilde: Skuld

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.