Maritime museer åbner op igen

Fredag 22. maj 2020 kl: 10:00

Maritime museer åbner op igen
Foto: Marstal Søfartsmuseum

Den politiske aftale om at fremrykke åbningen af bl.a. museer, er blevet godt modtaget af de maritime museer, som længe har ønsket tilladelse til at slå dørene op igen. Ventetiden er brugt på at bringe udstillingsarealerne i topform.

Marstal Søfartsmuseum har bl.a. brugt ventetiden på at forsyne udvalgte genstande med QR-koder, så man nu kan vælge hvad man vil høre om.

Det kræver dog at man medbringer en smartphone. Desuden skal man have en App der kan læse QR-koder. Der findes flere forskellige, såsom "Barcode scanner" eller lignende.

Et andet populært maritimt museum, Fregatten Jylland, åbner igen den 28. maj.

”Vi glæder os utrolig meget til at åbne igen. Det har været nogle helt surrealistiske måneder med megen usikkerhed, og muligheden for at åbne inden Pinsen betyder rigtig meget for os og vores økonomi”, siger Karin Buhl Slæggerup, direktør på Fregatten Jylland.

Opbygningen af årets særudstilling ”Fregatten Jylland – et skib med 1000 historier”, som har været sat på hold under nedlukningen, vil blive genoptaget og indviet så snart det er muligt.

RedaktionenRedaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.