Bunker One overtager fra Monjasa i Skagen

Tirsdag 2. juni 2020 kl: 11:50

Bunker One overtager fra Monjasa i Skagen
Bunker One udvider sin globale tilstedeværelse ganske lokalt, når selskabet 1. juni overtager driften af olieterminalen på Skagen Havn fra Monjasa. Bunker One har i forvejen faciliteter i København og Aarhus, men kan nu også forsyne skibe på toppen af Danmark.

Olieterminalen på Skagen, der består af otte tanke med en kombineret kapacitet på 42.000 kubikmeter, er blevet drevet af Monjasa i fem år, men overtages nu af Bunker One.

“Vi har haft en meget positiv dialog og proces med Monjasa om at overtage denne meget veldrevne terminal i Skagen, og vi er stolte af at lukke en handel, der kommer alle parter til gode. Vi ser frem til et godt samarbejde med Skagen Havn, og vi er indstillet på at udvikle denne meget vigtige skandinavise bunkering-hub yderligere,” udtaler Carsten Klausen, der er direktør i Bunker One.

Bunker One er i gang med at udvide sin tilstedeværelse globalt og har for nylig åbnet lokationer i Den Mexicanske Golf, Cariben og i Vestafrika.

Kilde: Bunker One


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.