Video

Brand på krydstogtskib i havnen i Yokohama

Onsdag 17. juni 2020 kl: 11:50

Brand på krydstogtskib i havnen i Yokohama
Der udbrød tirsdag brand på øverste dæk på krydstogtskibet Asuka II, der ligger ved kaj i havnen i Yokohama. Det var besætningen på det Covid-19 tomme skib, der slog alarm kl. 13 og selv gik i gang med brandslukningen, oplyser den japanske kystvagt.

Besætningen fik dog assistance fra det lokale brandvæsen i Yokohama og fra den japanske kystvagt, og det lykkedes ret hurtigt at få branden under kontrol.
Fire timer senere, omkring kl. 17.00, var den slukket, oplyser NYK Cruises, der på grund af Covid-19 pandemien har taget skibet ud af drift.

Men 150 besætningsmedlemmer befinder sig alligevel på det 30 år gamle krydstogtskib. Ingen af dem kom til skade ved branden, der brød ud i et lagerrum på 12. dæk. Årsagen til branden er endnu ikke fundet.

Kilde: Maritime Executive.Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.