Kom på toppen af Fregatten Jylland

Mandag 22. juni 2020 kl: 11:50

Kom på toppen af Fregatten Jylland
Foto: Fregatten Jylland

Skolernes sommerferie bliver skudt i gang med et unikt arrangement ved Fregatten Jylland, hvor de hurtige og heldige får mulighed for at få et helt nyt perspektiv på fregatten og dens smukke omgivelser ved Ebeltoft.

“For at støtte fregatten Jylland i tiden efter Corona-nedlukningen har BMS tilbudt at stille med én af de helt store kranlifte, så gæsterne kan få en unik oplevelse, når de kommer på besøg enten den 27. eller 28. juni,” fortæller Karin Buhl Slæggerup, der er direktør for den selvejende institution Fregatten Jylland.

Gæsterne kan booke en tur i liften og komme 70 meter op til en udsigt over Ebeltoft og vigen, der ellers kun er forbeholdt Fregatten Jyllands håndværkere. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding vil være ”først-til-mølle”, oplyser Fregatten Jylland.

Kilde: Fregatten Jylland.

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.