Vild video: Tanker brager ind i mole

Tirsdag 23. juni 2020 kl: 11:50

Vild video: Tanker brager ind i mole
Foto: La Provence/Youtube

Var der slet ingen på broen? Var der noget galt med gearet? - Med roret? - Et eller andet gik i hvertfald helt galt for bunker-tankskibet Cap Pinede, da det med fuld kraft bragede ind i en mole ved indsejlingen til havnen i Marseille.

Videoen viser, hvordan det 3.500 dwt store franske bunkertankskib sejler direkte ind i den bølgebrydende mole ved havnen i Marseilles til hørlig undren blandt et par tilskuere:

“Hvorfor stopper han ikke bare?,” spørger en tilskuer. “Jeg ved det ikke. Han kan ikke stoppe,” svarer en anden, inden skibet med en metallisk brag rammer molen.

Der er foreløbig uvist, hvorfor skibet kolliderede med molen i weekenden. Der er heller ingen detaljer om skaderne på skibet, men der er hverken rapporteret om tilskadekomne eller forurening.

Ifølge avisen La Provence var det 90 meter lange tankskib dog i stand til selv at gå til kaj, hvor det fortsat befinder sig. Et brandslukningsfartøj ligger ved siden af - for en sikkerheds skyld.Kilde: TradeWinds

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.