DFDS lukker rejsebureau i Lithauen

Torsdag 2. juli 2020 kl: 10:59

DFDS lukker rejsebureau i Lithauen
Foto: DFDS

22 år efter åbningen er det nu slut for DFDS´s rejsebureau Krantas Travel i Lithauen. Det er Covid-19 pandemien, der har fjernet grundlaget for bureauet, der har 27 ansatte og kontorer i tre byer i landet, skriver DFDS på sin hjemmeside.

"Vi har forsøgt at finde en ny ejer til bureauet, men rejsemarkedet er så påvirket af Covid-19 og de ændrede rejsemønstre, at det har været umuligt,” siger Anders Refsgaard der er VP og chef for rederiets færgedivision Baltic.

Krantas Travel startede som et lille bureau i 1998, men er siden vokset til at beskæftige 27 medarbejdere på kontorer i landets tre største byer, Vilnius, Kaunas og Klaipeda. De mister nu alle deres arbejde.

DFDS meddelte mandag, at rederiet vil fyre i alt 650 medarbejdere, heraf 200 i Danmark, for at tilpasse rederiet til de ændrede markedsvilkår som følge af Covid-19 pandemien.

Kilde: DFDSRedaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.