DFDS rokerer rundt på færger i Østersøen

Lørdag 4. juli 2020 kl: 09:00

DFDS rokerer rundt på færger i Østersøen
Ændrede mønstre i efterspørgslen og tilbagelevering af en chartret færge er årsagen til, at DFDS nu rokerer rundt på flere færger i Østersøen. Sirena Seaways er nu indsat på ruten mellem Paldiski og Kapellskär. Her erstatter den Optima Seaways, der fremover sejler på Klaipėda-Karlshamn.

”Udskiftning af færger mellem ruter er en kompleks operation, der indebærer besætningsændringer, tilpasning af koncepter ombord samt opfyldelse af nye et krav i de havne man anløber”, siger Robertas Kogelis, Baltic Onboard Sales Director.

Samtidig erstatter Patria Seaways M/S Sailor på ruterne Paldiski-Hanko og Paldiski- Kapellskär, da M/S Sailors charterperiode er udløbet.

”Det nye setup giver vores godskunder mere fleksible muligheder på ruten Klaipėda-Karlshamn, og indsættelsen af Patria og Sirena fra Paldiski sikrer et effektivt mix af passager- og fragtkapacitet i det nordlige Østersø”, siger Rene Pärt, Baltisk salgs- og partnerskabschef.

Kilde: DFDS


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.