Maersk køber svensk logistikselskab

Mandag 6. juli 2020 kl: 09:19

Maersk køber svensk logistikselskab
A.P. Møller-Maersk opruster nu på logistikfronten via opkøb af den svenske logistik koncern KGH Customs Services, der har hovedsæde i Gøteborg. Mærsk betaler 1,9 milliarder kroner for det svenske selskab, der har fokus på det europæiske marked.

Købet skal ses i sammenhæng med Maersks strategi om at levere dør-til-dør ydelser til sine kunder.

Vincent Clerc, CEO for Ocean & Logistics I A.P. Møller-Maersk, ser KGH - der bl.a. har stor ekspertise i toldklarering, som et perfect fit for Maersk.

“Der er ikke nogen end-to-end solutions uden toldklarering. Med KGH styrker vi ikke kun vores position indenfor toldklarering og beslægtede services, vi får også større tilstedeværelse i Europa og vigtige digitale løsninger. Vi får alt dette på en gang, i stedet for at skulle opbygge vores ekspertise gennem flere opkøb”, siger Vincent Clerc.

KGH har i dag 960 ansatte fordelt på 22 lande.

Opkøbet er betinget af de relevante myndigheders godkendelse.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.