Smyril Line åbner ny rute til Rotterdam

Onsdag 29. juli 2020 kl: 09:11

Smyril Line åbner ny rute til Rotterdam
Mistral

Smyril Line åbner nu en ny godsrute mellem Rotterdam og den vestlige del af Norge. Ruten vil blive betjent af godsfærgen Akranes, der hidtil har sejlet mellem Danmark, Island og Færøerne. En indchartret finsk godsfærge overtager denne rute efter Akranes.

Det går godt for det færøske rederi Smyril Line, der nu åbner en ny rute mellem Rotterdam, Stavanger, Tróndheim, Rørvik, Hitra - og derefter tilbage til Rotterdam.

Den nye rute besejles af godsfærgen Akranes, hvis nuværende sejlads mellem Danmark, Island og Færøerne overtages af den finske godsfærge Mistral, der tilgår Smyril Lines flåde den 12. august.

Mistral tilhører det finske rederi Godby Shipping, sejler under finsk flag og har en finsk besætning på 24. Siden januar har færgen sejlet under varmere himmelstrøg for Balearia mellem Huelva, Tenerife og Las Palmas, men er tilbageleveret til Godby Shipping efter endt charter.

Inden da sejlede Mistral på charter for P&O i fem år på forskellige ruter, bl.a. Liverpool – Dublin.

Kilde: Smyril Line


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.