Så kom der gang i Hvalpsund - Sundsøre

Onsdag 1. december 2021 kl: 11:50

Så kom der gang i Hvalpsund - Sundsøre
Arkivfoto

Efter næsten en måned uden færgeforbindelse mellem Hvalpsund og Sundsøre, er der nu igen gang i færgeoverfarten. Det er reservefærgen Sleipner der er blevet sejlklar, efter at den gik på grund den 4. november fordi nogle rejeruser blev fanget i propellerne.

Den oprindelige færge på ruten, Mary, er fortsat ikke klar, efter at den i starten af november blev skadet, da en lastbil rullede i havet fra færgen fordi chaufføren ikke havde trukket håndbremsen.

Lige siden har færgen ligget på værft, den sidste tid fordi det ikke har været muligt at fremskaffe de nødvendige reservedele.

Det samme problem – manglende reservedele – er ligeledes årsagen til, at det har taget så lang tid at reparere reservefærgen Sleipner.

Det vides ikke hvornår Mary er tilbage på ruten igen, men indtil da er det planen at Sleiper skal holde overfarten i gang.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.