MAN forlænger støtte til Mercy Ships

Mandag 6. december 2021 kl: 11:50

MAN forlænger støtte til Mercy Ships
Arkivfoto

Efter et mangeårigt samarbejde har MAN Energy Solutions og Mercy Ships og forlænget deres samarbejde. Det betyder at reservedelene til hospitalsskibet Africa Mercy derved fortsat leveres af MAN i ny generøs aftale.

"Forlængelsen af aftalen med Mercy Ships føles helt naturlig. At kunne være med til at levere elektricitet og strøm på et hospitalsskib, der hjælper nogle af verdens mest sårbare mennesker er i årenes løb blevet en del af MAN Energy Solutions’ DNA”, siger Thomas Leander, Vice President - Head of Solutions og Site Manager hos MAN Energy Solutions.

”Vi er stolte af at kunne bidrage til det store livreddende stykke arbejde, som Mercy Ships udøver og vi ser frem til at kunne stige ombord på deres nye hospitalsskib Global Mercy i det nye år”, siger Thomas Leander.

MAN Energy Solutions har i en lange periode sponsoreret reservedele for flere hundredetusinde Euro til Mercy Ships. Reservedelene er blevet installeret ombord på det humanitære hospitalsskib Africa Mercy.

”Opbakningen fra MAN sender et vigtigt signal til vores frivillige ombord på vores hospitalsskibe, nemlig signalet om at deres indsats er værdsat. Det er en anerkendelse af den frivillige indsats, de yder”, siger Christian Sophus Ehlers, adm. direktør hos Mercy Ships Danmark.

Den humanitære organisations nye skib Global Mercy tages i brug som hospitalsskib i det nye år, og besøger bl.a. Rotterdam før skibets første officielle rejse til Senegal. Global Mercy er verdens største civile hospitalsskib.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.