Navios har betalt 10 mio. dollar i erstatning

Tirsdag 7. december 2021 kl: 13:03

Navios har betalt 10 mio. dollar i erstatning
Arkivfoto

KORT NYT: Det græske rederi Navos, der ejer bulkcarrieren Navios Amaryllis, der drev ind på et rev ved Maldiverne den 19. august, har betalt en erstatning til Maldiverne på 10 millioner dollar, for skader på koralrevene

Maldiverne stillede beløbet som krav for, at de ville give skibet tilladelse til at forlade østatens farvand, hvor skibet har befundet sig lige siden det blev trukket fri af revet efter 10 dage. Der skete intet olieudslip fra skibet mens det sad fast på revet.

Kaptajnen er sigtet, men ikke dømt, for at have udvist uagtsom adfærd, ved ikke at oplyse de lokale myndigheder om, at skibet havde motorproblemer, og at han undlod at gøre forsøg på at forhindre grundstødningen ved at tilkalde hjælp, eller lade skibets ankre gå.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.