Blue Water og Danwind i joint venture

Fredag 10. december 2021 kl: 13:04

Blue Water og Danwind i joint venture
Blue Water Shipping og konstruktionsdivisionen i Danwind Group har indgået en joint venture-aftale om etablering af et nyt selskab Danwind Blue Water, som tilbyder totalløsninger, der dækker alle områder indenfor logistik, installation, vedligeholdelse samt vingereparationer.

"Vi er glade for at kunne præsentere Danwind Blue Water joint venture-partnerskabet, som vil give OEM’erne mulighed for at fremskynde udviklingen af vindmølleparker ved at tilbyde fuldt integreret installationsservice til vindmøller", siger Dan Kjellgren, Danwind Group CEO.

Joint venturet vil udnytte Blue Waters ekspertise indenfor logistik og godshåndtering, der i samarbejdet med Danwinds højtuddannede medarbejdere indenfor vindindustrien vil generere et integreret serviceudbud, der dækker alle aspekter indenfor vindmølleinstallation.

"Begge virksomheder har omfattende ekspertise og erfaring med at levere services til vindindustrien. Ved at forene kræfterne kan vi tilbyde skarpe og fleksible løsninger til at imødekomme de stigende krav fra branchen”, siger Per Jensen, Global Director Port Service hos Blue Water.

Det nye selskab vil bygge på eksisterende strategiske relationer med industriens OEM-producenter og bliver dermed en nøglepartner, der vil fremskynde udviklingen af vindmølleparker over hele verden.

Dan Kjellgren, Danwind Group CEO, er udnævnt til CEO for Danwind Blue Water og Jan Westergaard bliver indsat som COO. Per Jensen, Global Director Port Service Blue Water, er formand for bestyrelsen, Søren Messmann (Blue Water) og Kim Fialla (Blue Water) vil tage del i den daglige ledelse af Danwind Blue Water.

Danwind Blue Water vil være fuldt operationelt inden udgangen af første kvartal 2022.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.