Køb en skibsmodel til din kaminhylde

Onsdag 23. februar 2022 kl: 11:50

Køb en skibsmodel til din kaminhylde
Admiral Hotel i København har sat sin samling på 37 store modelskibe, historiske marinemalerier og andre maritime genstande på auktion hos Bruun Rasmussen. Auktionen løber af stablen mandag den 7. marts, men allerede nu kan du se effekterne og byde online.

”Da Admiral Hotel har gennemgået en større forandring over de sidste par år med en totalrenovering af vores værelser, fortsætter eventyret nu i underetagen. Her fjerner vi alt, på nær vores ikoniske og historiske stolper samt murstensvæggen, i tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen. Vi bygger i stedet underetagen op med moderne interiør og en række nye koncepter”, siger Jesper Stubgaard, administrerende direktør på Admiral Hotel

”Det betyder at vi siger farvel til hotellets flotte, maritime samling, som ikke længere skal være en del af det visuelle udtryk. Det var derfor et naturligt valg at spørge Bruun Rasmussen til råds, da flere af genstandene er købt på auktioner her, og vi ved, at den store samling på denne måde, og på bedste vis, vil sætte sejl mod nye ejere”, siger Jesper Stubgaard.

Samlingen består af modelskibe og marinebilleder, der skildrer Danmarks historie som søfartsnation, hvilket spænder over en interessant krigs- og handelsflåde samt en kystlinje, de færreste andre lande kan måle sig med.

På auktionen kan man blandt andet finde det imponerende 2,25 meter høje modelskib Norske Løve, en model af det berømte krigsskib Fregatten Jylland fra 1860, der blev hårdt ramt under slaget ved Helgoland i 1864, en model af Skoleskibet Danmark fra 1932 samt modelskibe af Frederik Quintus og Christian Quintus.

Auktionen afholdes online mandag den 7. marts kl. 19 på Bruun Rasmussens hjemmeside, hvor alle genstande er beskrevet.

Gå til auktionen HER.

Redaktionen

Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.